HOOFDPIJN EN AANGEZICHTSPIJN

Na een zoektocht op internet ben ik op de website van Petra gekomen en vond wat zij schreef over Regenesis heel interessant en veelbelovend.

Ik had al jaren last van aangezichtspijn en vaak hoofdpijn. Als ik pech had werd de hoofdpijn migraine en was ik sowieso 2 dagen uit de roulatie. En als ik migraine had, werd de aangezichtspijn ook erger.

Ik heb een afspraak bij Petra gemaakt en ben naar haar toe gegaan. Ik vond dit best spannend, omdat ik niet goed kon inschatten wat de behandeling inhield.
Petra kon de werking en behandelmethode goed uitleggen en me gelukkig geruststellen dat het niet eng of pijnlijk was.

De behandeling begint altijd staand, dus ook bij mij. Het eerste doel is het in balans brengen van de 1e nekwervel. Deze stond bij mij niet helemaal recht.

Tijdens de behandelingen voelde ik me langzaam maar zeker beter worden. De hoofdpijn verdween en de migraine werd steeds minder heftig totdat het helemaal weg bleef. Ook mijn aangezichtspijn werd een stuk draaglijker.

Al met al ben ik een stuk of 10 keer bij Petra geweest. Op zich niet zo gek, omdat de oorsprong van mijn klachten in een ver verleden lag en ik ook al wat ouder ben.

Petra heeft me goed geholpen. Ook heeft ze me veel nieuwe inzichten gegeven. Ze is een leuk, lief, zorgzaam, wijs en gezellig mens!

Betty (67)

DARMKLACHTEN

Ik had al een paar maanden last van buikpijn. Daarnaast had ik hele harde ontlasting wat heel erg pijn deed om het eruit te krijgen.
In het ziekenhuis wisten ze niet wat het was, maar kreeg ik wel medicatie mee die mijn ontlasting zachter zou maken.
Dit werkte ook heel goed, maar toen ik na een paar weken hier mee stopte had ik direct weer verstopping.

Via een vriend ben ik toen bij Petra gekomen.
Ik kwam bij haar toen ik al een paar dagen geen ontlasting had gehad en hele erge buikpijn had.
Petra heeft mijn darmen ongeveer 45 minuten behandeld. Dit voelde heel fijn en warm.
Mijn darmen maakten de hele tijd borrelende geluiden. Langzaam ging mijn buikpijn weg.

Na de behandeling heb ik thuis een aantal glazen water gedronken en in de loop van de avond moest ik naar het toilet.
De ontlasting kwam er pijnloos uit.
Sindsdien heb ik geen pijnlijke darmen meer gehad en ook is de ontlasting weer normaal.

Ik ben zo blij dat ik naar haar toe ben geweest!

Britt (16)

VAN TRAP GEVALLEN

Een paar maanden geleden ben ik een behoorlijk stuk van de trap gegleden. Ik had enorm veel pijn aan mijn rug en kon niet lang lopen, zitten, staan of liggen. Slapen op mijn buik, wat ik het liefste doe, lukte niet meer. Ik had dagelijks pijn en kramp in mijn rechtervoet.

Ik heb Petra gevraagd of ze me zou kunnen helpen.

Tijdens de behandeling werd de pijnplek in mijn rug eerst veel erger. Petra zei dat dit een reactie van het lichaam was en wel vaker gebeurde en dat ik hier even doorheen moest.
Dat was niet makkelijk, maar met de hulp en steun van Petra goed te doen.

Na een tijdje werd de pijn minder en de pijnplek kleiner. Net zolang totdat dit helemaal weg was.
Ik ben zonder pijn in mijn rug bij Petra weggegaan!

Dezelfde avond kon ik weer heerlijk op mijn buik slapen. De volgende dag was ook de kramp in mijn rechtervoet verdwenen. Mijn rug voelde nog wel wat stijf, maar dat was een logische reactie van de behandeling.

Ik heb maar 1 behandeling nodig gehad, omdat dit een recente verwonding was en ben Petra heel dankbaar voor haar hulp; aanrader!

Wendela (40)

SCOLIOSE

Ik ben een vrouw van 85 jaar en heb 6 behandelingen bij Petra ondergaan.
Sinds mijn 40ste heb ik een S-vorm in mijn wervelkolom (scoliose). Rechtop staan en zitten lukt nog wel goed, maar voor het lopen heb ik een rollator.

Petra heeft mij zittend in de woonkamer behandeld, omdat ik niet de trap op kon komen. Eerst heeft ze mijn hele nek weer in balans gebracht en daarna is ze bezig gegaan met de S in mijn bovenrug. Deze was na 2 behandeling recht!

Onderin zat ook nog een bocht en deze werd na elke behandeling iets minder scherp. Deze is na 6 behandelingen nog niet volledig recht, maar wel veel minder sterk aanwezig. Het paste mij na 6 behandelingen niet meer zo goed om langs te komen, anders weet ik zeker dat ook deze onderste bocht volledig recht was gekomen.

Ook heeft Petra mijn incontinentieprobleem behandeld. Deze is zo’n stuk vertbetert dat ik nu ’s nachts nog maar 1x naar het toilet moet i.p.v. 4x.
Ik voel me zoveel beter en energieker!

Dus heb je een probleem waar je al lange tijd mee rondloopt of lukt het in het ‘gewone circuit’ niet om van je klachten af te komen; onderga een aantal Regenesis behandelingen! Ik ben heel blij dat ik die stap genomen heb.

Ria (85)

AROMA TOUCH MASSAGE

Ik heb een héérlijke, ontspannende Aroma Touch massage gehad bij Petra.

Ze gaf de massage precies goed; niet te hard en niet te zacht. Ook de oliën waren verrukkelijk. Wat een fijne geuren en wat een mooie diepgaande werking hebben ze. Mijn rug voelde ontspannen en zacht.

Petra heeft ook mijn voeten gemasseerd. Dit bleek ook erg fijn te zijn.
Het uur was zomaar om wat ik erg jammer vond.

Verder is Petra een fijne gesprekspartner, maar als je lekker wilt wegdommelen is dat ook geen probleem.

De Aroma Touch massage is zeker de moeite waard!

Liselot

PIJN IN BIL / NIET KUNNEN ZITTEN

Toen ik een jaar geleden begon met hardlopen, kon ik niet bedenken dat ik drie maanden later elke dag pijn zou hebben.

Ik heb een zittend beroep en al snel begon ik zitten en staan meer af te wisselen omdat ik pijn aan mijn bil kreeg als ik te lang zat. Het voelde alsof mijn bilspier zich aanspande en niet meer wilde ontspannen.
Na een paar weken begon de pijn door te trekken naar mijn rug en been.

Omdat ik geen zin had om daar al te lang mee rond te lopen heb ik contact opgenomen met een fysiotherapeut. Deze fysiotherapeut heeft mij een half jaar lang iedere week behandeld. De behandelingen bestonden uit manuele therapie, dry needling en oefeningen. Toen ik bij de fysiotherapeut begon, was ik niet in staat om een film te kijken in de bioscoop omdat ik niet zo lang kon zitten. Een half jaar later lukte dit nog steeds niet. Ik besloot dat er iets moest veranderen.

Via via ben ik in contact gekomen met Petra. Zij heeft mij verteld wat haar behandelingen inhouden en hoe Regenesis haar geholpen heeft. Ik werd nieuwsgierig, maar was wel wat sceptisch, immers wat een boer niet kent… Enfin, ik besloot me te laten behandelen.

Na twee behandelingen voel ik mij veel beter. De pijn in mijn bil is verleden tijd en ik heb zelfs het hardlopen weer opgepakt!

Petra heeft een professionele en rustige werkwijze, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Ze voelde goed aan wat voor mijn lichaam de beste behandeling was. Ik ervaarde de behandelingen als erg prettig en kan Petra van harte aanbevelen!

Imara (28)

STIJVE RUG

Al zolang ik mij kan herinneren heb ik een stijve rug. Elke ochtend bij het opstaan heb ik er veel last van. Eenmaal in beweging gaat het wel. Op een gegeven moment besloten om naar Petra te gaan.

In totaal heb ik 5 behandelingen gehad en na elke behandeling kon ik exact aan mijn rug voelen wat Petra wel en niet had behandeld. Het behandelde deel was ontspannen en voelde goed, terwijl het niet-behandelde deel nog steeds stijf voelde.

Samen hebben we ook gekeken naar de oorsprong van mijn probleem en dat bleek een auto-ongeluk van 25 jaar geleden te zijn. Tijdens de behandelingen hebben we hier ook over gesproken. Met mijn goedvinden want: alles mag, niks moet. Ik hoefde niks te vertellen waar ik geen trek in had (Regenesis doet ook dan zijn werk), maar ik heb het wel als heel fijn ervaren om rustig te praten over dat moment van 25 jaar geleden.

Al met al ben ik blij dat ik naar Petra ben toegegaan en van mijn stijve rug verlost ben. Ik heb de behandelingen als zeer prettig ervaren!

Geert-Jan (45)

PIJNLIJKE ONDERRUG / STRESS

Ik heb meerdere behandelingen bij Petra gehad.
Zij is een heel lief en meevoelend persoon. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar.
Ze heeft er bij alle behandelingen voor gezorgd dat ik me goed en veilig voelde.
De praktijk-ruimte vond ik ook erg mooi en fijn.

Ik ben bij haar gekomen omdat ik al jaren veel pijn had onderin mijn rug. Ik had al van alles geprobeerd, maar niks had écht geholpen.
Daarnaast ervaarde ik al een tijdje stress in mijn lichaam.

Na elke behandeling werd mijn rug minder pijnlijk. Na een aantal behandelingen was dit over. Nu kan ik weer zonder moeite een eind lopen en fietsen!

Ook heb ik goede gesprekken met Petra gevoerd. Hier werd alle tijd voor genomen. Er werd écht naar mijn verhaal geluisterd en er was echte interesse.

Petra heeft me laten inzien hoe het leven in elkaar kan steken en wat voor rol ik daar zelf in heb.
Ook ging ze op zoek naar de oorsprong van de klacht en zijn we samen gaan kijken wat er in die periode in mijn leven was gebeurd.

Ik vond alle behandelingen heel fijn en ontspannen.
Mijn lichaam en hoofd voelen nu erg goed.

Ik ben Petra erg dankbaar dat mijn rug zoveel fijner voelt en voor alle inzichten die ze me heeft gegeven.
De persoonlijke aandacht heb ik als zeer prettig ervaren!

Een echte aanrader voor iedereen die lekkerder in zijn vel wil komen te zitten!

Ingrid